Kom og sejl

Du behøver ikke nødvendigvis være tilmeldt et bestemt fast hold for at komme ud at sejle. Med "Kom og sejl" kan du på onsdage sejle, når du har lyst og tid.

Det betyder, at du ikke selv skal stille med en fuld besætning for at komme på vandet, og du skal ikke have dårlig samvittighed overfor de andre, når du ikke kan komme.

Konceptet er, at du tager ned på havnen, når du har tid og lyst og sejler med de andre, som er dukket op på dagen.

Deltagerne på ”Kom og sejl” skaber i fællesskab sejloplevelsen. Det er derfor et krav, at du har lidt sejlerfaring i form af minimum 1 år på klubbens sejlerskole, så du kan være en aktiv gast. Hvis du er helt nyt medlem og har sejlererfaringer fra tidligere kan du søge om dispensation til at deltage ved at skrive til bestyrelsen.

Konceptet er

• Du tilmelder dig for en sæson

• Du kan sejle hver onsdag

• Du sejler når du kan

Mødetid kl. 17.30. Senest kl. 17.45 bliver der sat besætning ud fra de personer, der er ankommet. Der skal være minimum en fører per båd.

Tilmeld dig under aktiviteter. Det koster 600 kr. at deltage.

Max. antal deltagere på "Kom og sejl" er 10 personer. Tilmelding er først til mølle. I tilfælde af overtegning før sæsonstart har førere førsteret til en plads på holdet.

Ligesom på sejlerskolen dækker deltagerprisen sejlads i maj-juni og august-september. Derudover er det muligt at lave en separat booking af en båd i juli.