Klubbådene

KvS's råder over fire klubbåde, som alle indgår i sejlerskolen og bruges af klubbens medlemmer til kapsejlads, sæsonsejlads på faste ugedage samt ferie- og tursejlads. Bådene ligger på Bro 7 i Kalkbrænderihavnen.

Medlemmerne sørger sammen for, at bådene bliver godt vedligeholdt. Når noget går i stykker, bliver det hurtigst muligt repareret eller udskiftet. Alle reparationer udover almindeligt vedligehold og småreparationer bliver lavet af værft og professionelle håndværkere. Sejlgarderoben bliver løbende holdt ajour, så udslidte sejl bliver skiftet ud med nye.

Amfitrite - DEN 343

Amfitrite er en Accent 26 fra 1977. Det er en lille havkrydser. Den har fire køjer, er rummelig og hyggelig, har GPS, indenbords dieselmotor og er eftertragtet til længere ture, bl.a. af familier med børn. Den er 26 fod og har en dybgang på 1,60. Det er en udmærket kapsejladsbåd, er medlem af Dansk Accentklub og sejler som klassebåd i accentklassen.

Pi - DEN 36

Folkebåden Pi er fra 1999. Det er en særlig “family edition”. Den har skrog og rig som en almindelig folkebåd, men har indenbords dieselmotor og rullefok. Om læ har den fire køjer, en særlig hyggelig indretning og aptering. Den har gps, ekkolod, vhf og en masse ekstra komfort og udstyr, fx. kølebox og varme. Den er særligt eftertragtet til længere ture. Den er 25 fod og har en dybgang på 1,20. Usædvanligt for en folkebåd er den rigget med en lille spiler. Den er ikke målt til kapsejlads.

Hajo - DEN 13 og Thalassa - DEN 113

Spækhuggerne Hajo og Thalassa er fra henholdsvis 1971 og 1973. De er enkelt indrettet om læ med fire køjer og udtagelig udrustning til tursejlads. De er livlige og sjove både at sejle og er eftertragtet af kapsejlerne. De har påhængsmotor. De er 24 fod og har en dybgang på 1,45. Klubbens spækhuggere er medlem af Dansk Spækhuggerklub og sejler som klassebåd i spækhuggerklassen.

Bådlån

For at låne klubbådene og sejle med dem som ansvarlig fører kræves det, at du er aktivt medlem og har KvS førerbevis - altså har gennemgået KvS's sejleruddannelse - eller har førerbevis fra en af de klubber, vi samarbejder med i Svanemøllekredsen. Som fører af klubbådene skal du kende og overholde "Reglement og sikkerhedspolitik for sejlads med klubbens både"

Booking

Booking og betaling for bådlån foregår her på hjemmesidenHvis du ønsker at slette en booking, ikke ønsker at sejle grundet dårligt vejr eller andet, så skal du sende en mail til kassereren (kasserer@kvindelig-sejlklub.dk). Hun vil så sørge for, at båden bliver ændret til "ledig" i systemet, og du får det betalte beløb refunderet.