Klubstander og frihavnsmærke

Klubstander og frihavnsmærke udleveres på havnekontoret til bådejere med fast plads i havnen. Dette er inkluderet i bådpladslejen. Du skal opgive dit bådpladsnummer i forbindelse med afhentning. Der udleveres også standere og Frihavnsmærker på landpladsen ved søsætning.

Ligger du på låneplads, kan du købe en klubstander via hjemmesiden.

Nøgler

På havnekontoret kan du ligeledes købe nøgle til klubhuslokalerne på 1. sal. Det er en personlig kodet chipnøgle, så du skal opgive dit medlemsnummer i forbindelse med købet. Nøglen kan også bruges til toilet- og badefaciliteterne i stueetagen.

Du kan også købe nøgle til landpladsen på havnekontoret. Landpladsnøglen passer også til de to masteskure og varmestuen på landpladsen.

El på broen

Hvis du har brug for et 10Amp stik, kan du leje et på havnekontoret, hvor du ligeledes får udleveret nøgle til elstanderne. Det koster 1250 kr. i depositum.

Bimåler aflæses 1/4 og 1/11. Der betales et administrations- og vedligeholdelsesgebyr på 25 kr. pr aflæsning. Du bliver automatisk opkrævet af KvS efter endt aflæsning.

Gæster

Gæster bedes orientere sig på Kalkbrænderihavnens hjemmeside www.sundkrogen.dk.