Efteruddannelse

I Kvindelig Sejlklub gør vi en målrettet indsats for, at medlemmerne skal synes, det er
attraktivt at blive i klubben efter endt sejleruddannelse. Her kan du læse om kurser og træningshold som er forbeholdt medlemmer, der allerede har opnået KvS-førerbevis.

Som fører kan du få mere træning og gå med på kursus i spiler, trim, natsejlads og kapsejlads. Samtidig har du sjove og hyggelige timer på vandet.

Træningssejlads

Nogle førere går sammen om at tage ud på aftens- eller dagsture. Det er en rigtig god idé, at nybagte førere sejler ud sammen og træner og får rutine i alt det, de har lært på sejlerskolen, uden "støttepædagogen". Nogle booker en båd fra gang til gang, mens andre går sammen om at leje en båd for hele sæsonen, der så er reserveret til dem den pågældende aften.

Nogle år er der ønske om oprettelse af "supervisions-hold" for nye førere. Her reserveres en båd til dem, der har meldt sig til holdet. De sejler selv, men nogle aftener har de erfaren fører med - deraf navnet.

Spilerkursus

Ofte arrangeres et spilerkursus i forårs- eller efterårssæsonen. Førere, der vil sejle kapsejlads, skal have kendskab til at sejle med spiler.

Kapsejlads

Førere kan melde sig til at deltage i de onsdagsmatcher, som Svanemøllekredsen afvikler hver onsdag hele sejlsæsonen (undtagen juli). Spækhuggerne sejler på en særlig op-ned-bane. Amfitrite kan deltage i "hovedsejladsen" for alle andre bådtyper.

For at deltage på onsdagsmatch i klubbens både kræver det udover KvS-førerbevis, at du har gennemgået vores spilerkursus. Læs mere om onsdagsmatcherne og de øvrige kapsejladser her.

Kapsejladsskole

Førere har mulighed for at deltage i Svanemøllekredsens fælles kapsejladsskole.

Natsejlads

Erfarne sejlere har også mulighed for at deltage i det natsejladskursus, som klubben udbyder til eleverne, og få genopfrisket færdighederne i at navigere i mørke.

Årshjul