Instruktørerne
Anette Oldenborg Petersen
Beskrivelse

Anette sejler gerne langt omkring på tursejlads og deltager i kapsejladser i flere bådtyper. På onsdagsbanen sejler hun på en af klubbens spækhuggere. Hun underviser både i kapsejlads og praktisk sejlads, er bådchef på Hajo og er klubbens formand.

Tina Ammundsen
Mette Moeslund
Beskrivelse
Mette har været instruktør i KvS siden 2012 og hun er også censor. Derudover sejler hun onsdagsmatch og er bådchef på Pi. Mette har haft sin egen båd og har sejlet sommerture i Danmark og Sverige.
Anne Dige Jørgensen
Bente Michelsen
Beskrivelse
Yachtskipper 3. KvS-Instruktør siden 1986. Bådchef for Amfitrite i en årrække. Formand for KvS i 8 år. Sejlet et utal af ture i hele landet og diverse kapsejladser, bl.a. Sjælland Rundt 6 gange. Censor ved sejladsuddannelserne.
Josefine Lykke Jensen
Beskrivelse
Josefine er en erfaren tur- og kapsejler og uddannet Yachtskipper 3. Hun sejler kapsejlads på onsdagsbanen, er bådchef på Hajo og instruktør på Pi. I 2015 var hun bådsmand ombord på "Oceans of Hope" som på halvandet år sejlede jorden rundt med mennesker ramt af sklerose. I 2017 er Josefine på barselsorlov.

Kirsten Brandt Feldthus
Beskrivelse

Kirsten er tursejler. Hun sejler med sin familie hver sommer - mand og tre børn - i Grækenland og i Danmark. Kirsten er instruktør på Amfi, har været bådchef på Amfi og er medlem af skoleudvalget. Kirsten begyndte at sejle i en sen alder.

Mona Strandberg
Beskrivelse
Mona er æresmedlem i KvS. Hun er instruktør på Amfi og har været censor ved den praktiske prøve til søfartsstyrelsens duelighedsbevis siden 1980.
Sonja Rasmussen
Beskrivelse
Sonja har været KvS- instruktør siden 1984, og bemyndiget censor. Yachtskipper 3.
Har sejlet mange sommerture og Sjælland Rundt i klubbådene. Er bådchef på Thalassa og koordinator i Sejladsudvalget.