Velkommen til Kvindelig Sejlklub

Corona status

Sidst opdateret den 9. juni 2020
Aktiviteterne i Kvindelig Sejlklub er nu kun i et begrænset omfang påvirket af COVID-19 situationen i Danmark.
Sejlerskolen starter i uge 24 efter en redigeret plan og der er nu mulighed for at booke klubbådene via hjemmeside som vanligt.
Råd og vejledning om sejlads kan findes på Dansk Sejlunions hjemmeside (link).

Kvindelig Sejlklub er et fællesskab for kvindelige sejlere uanset alder og forudsætning. Vi har plads til dig om du er helt grøn og har lyst til at gå på sejlerskole, er erfaren sejler og søger ligesindede legekammerater eller er bådejer.

På mange måder er Kvindelig Sejlklub et deleøkonomisk fællesskab. Klubben ejer for øjeblikket fire både, som bruges til skole- og kapsejlads samt fælles og private ture. Som fører i Kvindelig Sejlklub får man adgang til klubbådene. Klubbens fællesskab er således et fordelagtigt alternativ til at købe egen båd eller et godt sted at starte, hvis man overvejer at investere selv.

Vi er i dag cirka 110 medlemmer, hvoraf 25 sejler på vores sejlerskole, der drives af frivillige instruktører og ledere. Alt arbejde med at vedligeholde klubbådene, klubhuset og havnefaciliteter foregår ligeledes ved frivilligt arbejde af klubbens medlemmer.

Vi holder til i Kalkbrænderihavnen i København tæt på Nordhavn Station og O2. Du er altid velkommen til at kigge forbi Bro 7, hvis du er nysgerrig efter at vide mere. Skole-, kap- og sæsonsejladsholdene mødes mandag til torsdag klokken 17.30 fra maj til september.

Vel mødt - og ohøj!

Nyt fra KvS