Velkommen til Kvindelig Sejlklub

Corona status

Sidst opdateret den 24. april 2020
På nuværende tidspunkt er aktiviteterne i Kvindelig Sejlklub påvirket af COVID-19 situationen i Danmark. Dansk Sejlunion åbnede d. 20. april lidt i forhold til deres anbefalinger for udendørsaktiviteter. Det betyder, at vi kan gennemføre klargøring af klubbåde i meget små hold og med stor afstand til hinanden. Når bådene er fuldt rigget til vil det være muligt for medlemmer med førerbevis at sejle med én fast makker eller sin familie på klubbådene. Opstart af sejlerskolen er udskudt til august. Klubhuset er forsat lukket for almindeligt brug, men 1-2 personer ad gangen kan få adgang til at hente udstyr.

Søsætning af private både afholdes som planlagt under forhold som anbefalet af Dansk Sejlunion.

Vi henleder til at private sejlere og bådejere kan finde anbefalinger på Dansk Sejlunions hjemmeside (link).

Bemærk også Forsvarskommandoens råd om sejlads om ekstra forsigtighed på vandet.

Kvindelig Sejlklub er et fællesskab for kvindelige sejlere uanset alder og forudsætning. Vi har plads til dig om du er helt grøn og har lyst til at gå på sejlerskole, er erfaren sejler og søger ligesindede legekammerater eller er bådejer.

På mange måder er Kvindelig Sejlklub et deleøkonomisk fællesskab. Klubben ejer for øjeblikket fire både, som bruges til skole- og kapsejlads samt fælles og private ture. Som fører i Kvindelig Sejlklub får man adgang til klubbådene. Klubbens fællesskab er således et fordelagtigt alternativ til at købe egen båd eller et godt sted at starte, hvis man overvejer at investere selv.

Vi er i dag cirka 110 medlemmer, hvoraf 25 sejler på vores sejlerskole, der drives af frivillige instruktører og ledere. Alt arbejde med at vedligeholde klubbådene, klubhuset og havnefaciliteter foregår ligeledes ved frivilligt arbejde af klubbens medlemmer.

Vi holder til i Kalkbrænderihavnen i København tæt på Nordhavn Station og O2. Du er altid velkommen til at kigge forbi Bro 7, hvis du er nysgerrig efter at vide mere. Skole-, kap- og sæsonsejladsholdene mødes mandag til torsdag klokken 17.30 fra maj til september.

Vel mødt - og ohøj!

Nyt fra KvS