Instruktørerne
Anette Oldenborg Petersen
Beskrivelse

Anette sejler gerne langt omkring på tursejlads og deltager i kapsejladser i flere bådtyper. På onsdagsbanen sejler hun på en af klubbens spækhuggere. Hun underviser både i kapsejlads og praktisk sejlads, er bådchef på Hajo og er klubbens formand.

Bente Michelsen
Beskrivelse
Yachtskipper 3. KvS-Instruktør siden 1986. Bådchef for Amfitrite i en årrække. Formand for KvS i 8 år. Sejlet et utal af ture i hele landet og diverse kapsejladser, bl.a. Sjælland Rundt 6 gange. Censor ved den praktiske prøve til Dansk Sejlunioins Duelighedsbevis.
Mette Moeslund
Beskrivelse
Mette har været instruktør i KvS siden 2012 og hun er også censor ved den praktiske prøve til Dansk Sejlunioins Duelighedsbevis.. Derudover sejler hun onsdagsmatch og er bådchef på Pi. Mette har haft sin egen båd og har sejlet sommerture i Danmark og Sverige.
Lene Fenger Clausen
Beskrivelse
Lene er instruktør på Amfitrite, uddannet i 2017 efter KVS’ førerprøve i 2016 og har derfor alle ’begynderudfordringerne’ frisk i erindring. Lene er indtil videre mest til ’småturssejladser’ og så er hun bådchef på Amfitrite.
Anne Dige Jørgensen
Kirsten Brandt Feldthus
Beskrivelse

Kirsten er tursejler. Hun sejler med sin familie hver sommer - mand og tre børn - i Grækenland og i Danmark. Kirsten er instruktør på Amfitrite, har været bådchef på Amfitrite og er medlem af skoleudvalget. Kirsten begyndte at sejle i en sen alder.

Sonja Rasmussen
Beskrivelse
Sonja har været KvS- instruktør siden 1984, og bemyndiget censor ved den praktiske prøve til Dansk Sejlunioins Duelighedsbevis. Yachtskipper 3.
Har sejlet mange sommerture og Sjælland Rundt i klubbådene. Er bådchef på Thalassa og koordinator i Sejladsudvalget.
Tina Ammundsen