Rikke Søndergaard
Anette Oldenborg Petersen
Præsentation
Anette er klubbens formand. Hun sejler gerne langt omkring på tursejlads og deltager i kapsejladser i flere bådtyper. På onsdagsbanen sejler hun på en af klubbens spækhuggere. Hun underviser både i kapsejlads og praktisk sejlads og er bådchef på Hajo.
Mette Moeslund
Præsentation
Mette er næstformand i KvS, hvor hun også underviser og er censor. Derudover sejler hun onsdagsmatch og er bådchef på Pi. Mette har haft sin egen båd og har sejlet sommerture i Danmark og Sverige.
Birgitte Rømer Sørensen
Præsentation
Birgitte er klubbens kasser.
Eva Vilhelmsen
Præsentation

Eva er bestyrelsesmedlem og sekretær i KvS'' bestyrelse. Hun nyder tursejlads som indtil videre har været i det danske og svenske farvand og i Kroatien. Sejlturerne foregår enten på klubbens både, på kærestens IF''er eller på lejede både. I øjeblikket prøver hun også kræfter med kapsejlads på Svanemøllekredsens kapsejladsskole.

Tina Bering
Præsentation
Tina er bestyrelsesmedlem i KvS. Hendes sejlerliv startede sidste år, hvor hun blev medlem af KVS og startede på sejlerskolen. Hun håber på at blive fører efter denne sæson. Sidste år købte Tina båd sammen med sin bror, og de to har en drøm om at sejle jorden rundt inden for 10 år.
Suppleanter
Anna Katrine Øgaard