KvS fødselsdag den 14. juli 2022

Antal tilmeldte: 3 Pris: 0 DKK Lokation:
Kalkbrænderihavnen, Sundkrogskaj 19, 1. sal
2100 København Ø
Dato:
14-07-2022 17:00 - 22:00
Sidste frist for tilmelding:
07-07-2022
Beskrivelse

Den 14. juli er datoen, hvor Kvindelig Sejlklub blev stiftet for præcis 80 år siden.

Mange holder ferie i juli måned. Derfor holder vi først fødselsdagsfesten i august måned.
Men det skal da ikke afholde os, der ikke er på ferie, fra at markere begivenheden.

Det gør vi med en sejltur sidst på eftermiddagen/aften. Vi sejler til en anden havn, lægger til og samles for at hygge med bobler og andet godt.

Vi fordeler os i det antal både, som er til rådighed: klubbåde såvel som private både. Sejler ud med fx en kande kaffe og en madpakke, som I selv sørger for.

Mød op i havnen kl. 17.00, så fordeler vi deltagerne på bådene.

* Skulle vejret mod forventning ikke være egnet til sejltur, så hygger vi et par timer i klubhuset med bobler og andet godt.

Ekstra information

Jeg kan sejle klubbåd
Jeg er KvS-fører
Jeg stiller mig selv og min private båd til rådighed

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK

Du skal være logget ind og aktivt medlem for at deltage