KvS fødselsdag den 14. juli 2022

14-06-2022

Den 14. juli er datoen, hvor Kvindelig Sejlklub blev stiftet for præcis 80 år siden. Vi fejrer det med en sejltur sidst på eftermiddagen/aften. Læs om arrangementet og tilmeld dig her: Invitation

Læs mere

Ny båd i KvS!

18-04-2022

KvS har efter lang tids søgen og efter et stort og ihærdigt arbejde fra "ny båds" udvalget endelig købt en ny båd, der blev sejlet hjem til Kalkbrænderihavnen på anden påskedag d. 18 april i fantastisk godt vejr. De fire gæve kvinder, der sejlede båden hjem, blev modtaget af gode klubmedlemmer med trutten i tågehorn og flag. I fællesskab blev klubstanderen sat under bagbord saling på den nye båd med tre store tag og et "K V S" og der blevet skålet i bobler. Sikke en fantastisk dag, hvor der blevet tilføjet et nyt kapitel til klubbens historie!

Den nye båd er en Maxi Fenix Classic - en moderne, rummelig og veludrustet båd, der både skal give klubmedlemmerne bedre mulighed for at tage på tursejladser og samtidigt give en ekstra båd til sejlerskolen. Nærmere info om den nye båd vil blive delt med medlemmerne snarest.

Der vil snart blive lavet en navnekonkurrence om den ny båds navn og båden vil snarest blive lagt op til åben booking for klubbens fører.

Se alle nyheder

Læs mere

KvS fylder 80! Hurra!

19-01-2022

KvS fylder 80  - Det fejrer vi lørdag den 27. august 2022 med fødselsdagssejlads om dagen og fest om aftenen. Læs mere og tilmeld dig festen her: Fest 

Hvis du også gerne vil deltage i fødselsdagssejladsen kan du tilmelde dig her: Sejlads

 

 
 

Se alle nyheder

 

 

 

Læs mere