Turudvalg oprettet! Glæd dig til at komme på vandet.

19-09-2022

KvS har fået sig et Turudvalg - og det er intet mindre end fremragende! Over et glas til en 80 års fødselsdag kan der lægges gode og store planer. Men hvad går de mon ud på? Fire af vores skønne og driftige medlemmer, Charlotte Grube Jørgensen, Katrine Gøthche, Rikke Borg og Susanne Leth er gået sammen og med ønsket om at skabe flere sociale sejlture i klubben. 

Udvalget vil i løbet af sæsonen stå for 4-5 arrangementer, der skal åbne op for sejladsen.Turene er for alle medlemmer og alle er velkomne uanset, om du aldrig har sat dine fødder på en båd, har ræset kapsejladser eller om du har sejlet jorden rundt. Arrangementerne vil altid tage udgangspunkt i det sociale og have forskellige temaer. 

Tak for at bidrage med jeres gode idéer og gøre dem til virkelighed. Vi glæder os allerede til foråret, når Turudvalget skyder deres første arrangement i gang!

Vi ses på havnen og på vandet!
KvS Bestyrelse

 

Se alle nyheder

 

Læs mere

Afriggerfest på vej!

08-09-2022

Sæsonen er allerede over halvvejs og vi må sande at efteråret er landet. Selvom det begynder, at vi snart skal lægge sejladerne på pause, så betyder det også at vores traditionsrige afriggerfest er på vej! Og vi glæder os til at se jer alle.

Planlægning af afriggerfesten påbegyder i disse uger og datoen vil snarest blive meldt ud, men bliver som sædvanligt nok i starten af november.
Traditionen tro håber vi at mange af de nyeste medlemmer vil deltage i planlægningen. 

Afriggerfesten sætter punktum for sæsonen på vandet, og kickstarter alle de hyggelige vintermåneder som kommer til at byde på masser aktiviteter i klubhuset. Med lækker mad, sjove indslag og massere af sørøverhistorier rundt om bordene, er der altid lagt op til en fantastisk aften. 
 

Se alle nyheder

 

 

Læs mere

Tilmeld dig teoretisk navigationskursus

08-09-2022

Navigationskursus er et af kravene for både at få KvS førerbevis og Dansk Sejlunions Duelighedsbevis. KvS elever kan tage undervisning i teoretisk navigation hos de af vores naboklubber, i Kalkbrænderihavnen eller Svanemøllehavnen, herunder for eksempel Sejlklubben København (SKK) og Kjøbenhavns Amatør Sejlklub (KAS). Du kan også tage teoretisk navigation på de aftenskoler, der udbyder navigationskurser.

Skriv fx til vores naboklub i Kalkbrænderihaven, SKK, på sejlerskolen@sejlklubbenkbh.dk med navn, KvS-medlnr, tlf.nr.og e-mailadrresse for at tilmelde dig deres undervisning i teoretisk navigation. Det koster 450 kr. eksklusiv undervisningsmateriale. Undervisning starter normalt i starten af november.
 
Er du nybegynder anbefaler vi, at du først tager navigationskurset efter, at du har sejlet en sæson. Det giver dig bedre muligheder for at forholde dig til det teoretiske, når du har lært det at kende i praksis.

Se alle nyheder

Læs mere

Jubilæumsbog - nu på PDF!

19-09-2022

Bente har været så sød at få en af sine gode kontakt til at scanne KvS-jubilæumsbog ind som PDF, der blev skrevet i forbindelse med klubbens 50 års jubilæum, så bogen kan bevares for fremtiden. Derfor kan du nu downloade bogen i PDF her.
Er du stadig mere til et print eksemplar af bogen, kan den købes i shoppen her og afhentes på KvS kontoret i havnen.

 

Se alle nyheder

 

Læs mere