VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!


KvS er en frivillig sejlklub, der er drevet af medlemmernes frivillige engagement i klubbens aktiviteter.
Uden medlemmernes fantastiske bidrag kan klubben ikke bestå i samme omfang som den har gjort hidtil. Derfor er vi afhængige af at alle medlemmer, der har mulighed for det, melder sig til at bidrage med frivillige opgaver - store som små. 

Nedenfor kan du se et samlet overblik over opgaver, som vi i øjeblikket mangler hjælp til i bestyrelsen og i diverse udvalg. 

Har du bare en enkelt time eller to om måneden til at hjælpe klubben?
Skriv til info@kvindelig-sejlklub.dk for at melde dig. 

Så finder vi i fællesskab nogle opgaver, der passer til det, du synes er sjovt og som du synes, du har tid til.

 

Er kommunikation og hjemmesider noget for dig?

 

Synes du det er sjovt at rode med hjemmesider, skabe let tilgængelighed af information, koordinere og kommunikere?

Så kunne vi godt bruge en ekstra hånd til at holde hjemmesiden opdateret. Både de løbede faste opgaver, men også hjælp til at forbedre hjemmesiden og svare på henvendelser på infomailen. Dette i samarbejde med vores næstformand, AK, der nok skal sørge for grundig oplæring og stadig vil deltage aktivt i arbejdet.

Skriv til info@kvindelig-sejlklub.dk for at høre mere.

Social blæksprutte?

 

Anser du dig selv som et social menneske og er du god til eller kan lide at koordinere arrangementer, hyggeaftener og lignende? Så kunne vi godt bruge en social blæksprutte som dig, til at koordinere, stå for eller bidrage til en eller flere af vores årlige arrangementer i klubben. Store som små indsatser er meget værdsat!

Skriv til info@kvindelig-sejlklub.dk for at høre mere.

Har du interesse for at filme og klippe videoer?

 

Vi drømmer om at lave små undervisningsvideoer til vores klubmedlemmer. Har du hobbyinteresse eller professionel erfaring med at filme og klippe videoer, så kunne vi virkelig godt bruge din hjælp til at lave undervisningsvideoer. Det kunne være alt fra at give en intro til vores klub, til en gennemgang af vores både, til undervisning i sejladsbegreber, vindretninger eller knob og meget mere. Har du interessen for at filme og klippe, skal vi nok finde instruktørerne/underviserne, der kan stille op til at undervise og forklare på videoen.

Synes du det lyder sjovt at bidrage til, så skriv til os på info@kvindelig-sejlklub.dk for at høre mere.

Har du erfaring med eller viljen til at lære om bådvedligehold?


Så kunne vi godt bruge hjælp til at koordinere små eller store reparationer på bådene. Det kunne være alt fra at indkøbe nye sejl, fikse små skader på bådene, rydde op i vores beholdning af tovværk, indkøbe reservedele i bådbutik, koordinere/indkalde medlemmer til renoveringsprojekter eller meget mere. Både lysten til at være tovholder på projekter eller blot at ville bidrage med mindre indsatser er værdsat!

Skriv til info@kvindelig-sejlklub.dk for at høre mere.