Bliv sejler

Har du lyst til at sejle? Kvindelig sejlklub tilbyder en bred vifte af muligheder lige fra sejlerskole for den nye sejler, kapsejlads for den hurtige sejler og sejlerfællesskab for tursejleren.

Kvindelig Sejlklub har i alle årene været en lille klub med 100-125 medlemmer. 50-100 medlemmer benytter aktivt klubben, klubbådene og bådpladserne. Sejlerskolen har hver sæson op imod 25 elever.

Vi lægger vægt på ordentlige både at sejle i og gode landfaciliteter med klubhus m.m. Klubben råder i dag over fire klubbåde – to spækhuggere, en Accent 26 og en folkebåd. Udvalget af både gør det muligt både at tilfredsstille kapsejleren, hyggesejleren og tursejleren. Bådene bruges dels til aktiviteter arrangeret af klubben så som skolesejlads, kapsejlads, weekendture og derudover kan bådene lånes af klubbens medlemmer. Læs mere om lån af bådene her.

Desuden råder klubben over et antal bådpladser i Kalkbrænderi havnen, som udlejes til bådejere. Læs mere om leje af bådpladser.

Alt arbejde med at drive og undervise på sejlerskolen, vedligeholde klubbådene og deltage i driften af klubhus og havnefaciliteter foregår ved frivilligt arbejde af klubbens medlemmer.

Indmeldelse - sådan gør du

Det er en forudsætning for medlemskabet af Kvindelig Sejlklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Kvindelig Sejlklub og Nets. Læs mere om betingelser for betaling.

Du melder dig ind ved betale et indmeldelsesgebyr på kr. 800 og kontingent. Vælg den post der hedder ”Medlem (glmed)” og start med at oprette en profil med personlige oplysninger.

For at færdiggøre din profil skal du betale indmeldelsesgebyret. Hvis ikke der er betalt, slettes profilen kort tid efter.

Når betalingen er gennemført sender du en email til klubbens medlemsadministrator med oplysning om, at du har oprettet profil og lavet din betaling. Kassereren sender et velkomstbrev til dig med dit medlemsnummer.

Først når du har betalt indmeldelsesgebyr og første kontingent og modtaget medlemsnummer, kan du betragte dig som medlem.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med indmeldelsen, er du velkommen til at kontakte medlemsadministratoren.

Ved din indmeldelse accepterer du, at du har sat dig ind i klubbens vedtægter og reglementer, og at du vil efterleve vores regler for bl.a. det frivillige arbejde, som følger med medlemsskabet.

Har du generelle spørgsmål, inden du melder dig ind, er du velkommen til at sende en email til klubben.

Billeder fra KvS

Følg os på facebook