Klubbådene

KvS's råder over tre klubbåde, som alle indgår i sejlerskolen og bruges af klubbens medlemmer til kapsejlads, sæsonsejlads på faste ugedage samt ferie- og tursejlads. Bådene ligger på Bro 7 i Kalkbrænderihavnen.

Medlemmerne sørger sammen for, at bådene bliver godt vedligeholdt. Når noget går i stykker, bliver det hurtigst muligt repareret eller udskiftet. Alle reparationer udover almindeligt vedligehold og småreparationer bliver lavet af værft og professionelle håndværkere. Sejlgarderoben bliver løbende holdt ajour, så udslidte sejl bliver skiftet ud med nye.

Amfitrite - DEN 343

Amfitrite er en Accent 26 fra 1977. Det er en lille havkrydser. Den har fire køjer, er rummelig og hyggelig, har GPS, indenbords dieselmotor og er eftertragtet til længere ture, bl.a. af familier med børn. Den er 26 fod og har en dybgang på 1,60. Det er en udmærket kapsejladsbåd, er medlem af Dansk Accentklub og sejler som klassebåd i accentklassen.

Hajo - DEN 13 og Thalassa - DEN 113

Spækhuggerne Hajo og Thalassa er fra henholdsvis 1971 og 1973. De er enkelt indrettet om læ med fire køjer og udtagelig udrustning til tursejlads. De er livlige og sjove både at sejle og er eftertragtet af kapsejlerne. De har påhængsmotor. De er 24 fod og har en dybgang på 1,45. Klubbens spækhuggere er medlem af Dansk Spækhuggerklub og sejler som klassebåd i spækhuggerklassen.


Bådlån

For at låne klubbådene og sejle med dem som ansvarlig fører kræves det, at du er aktivt medlem og har KvS førerbevis - altså har gennemgået KvS's sejleruddannelse - eller har førerbevis fra en af de klubber, vi samarbejder med i Svanemøllekredsen. Som fører af klubbådene skal du kende og overholde "Reglement og sikkerhedspolitik for sejlads med klubbens både"

 

Booking

 
Booking og betaling for bådlån foregår her på hjemmesiden. Hvis du ønsker at ændre din bookning kan du skrive til info@kvindelig-sejlklub.dk

Billeder fra KvS

Følg os på facebook